Хакери зламали акаунт сестри Кейт Міддлтон

Хакери зламали акаунт сестри Кейт Міддлтон

Хакери зламали iCloud Піппи Міддлтон.

Джерело: Відомості

Зловмисники викрали гроші з особистого аккаунту сестри Кейт Міддлтон. iCloud рідної сестри Кейт Міддлтон був зламаний хакерами. Близько трьох тисяч фотографій Піппи тепер намагаються продати в ЗМІ. Що робитиме в цій ситуації Піппа Міддлтон – поки невідомо. Але адвокат Піппи підтвердив цю  інформацію, повідомляє SpecialNews.

І хоча сестра герцогині Кембриджської попросила поважати її право на особисте життя, ясно, що деякі видання не зможуть обійти стороною такі архіви. Відзначається, що багато зі знімків носять особистий характер, в тому числі були й відверті фото її нареченого Джеймса Меттьюза.

В акаунті Міддлтон також зберігалися знімки її племінників — принца Джорджа і принцеси Шарлотти.

Відзначимо, що після весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон її молодша сестра стала однією з найбільш обговорюваних персон Туманного Альбіону. Увагу преси прикували не тільки жених і наречена, а й плаття, яке вигідно підкреслювало фігуру подружки нареченої — Піппи Міддлтон.

Один із продюсерів фільмів для дорослих направив Піппе офіційний лист з пропозицією знятися в одній з еротичних стрічок за 5 мільйонів доларів, назвавши її сідниці «головною зіркою королівського весілля».

Loading...