З’явилося відео ДТП з Леонардо Ді Капріо

З’явилося відео ДТП з Леонардо Ді Капріо

Актор Леонардо Ді Капріо і його подруга, датська модель Ніна Агдал, потрапили в ДТП в одному з престижних районів Нью-Йорка.

Джерело: Відомості

Як вже повідомлялося, їхній автомобіль Range Rover зіткнувся з Mini Cooper. В результаті аварії ніхто не постраждав.

Нещодавно з’явився запис  з відео реєстратора, на якому відображені перші секунди після аварії. Інцидент стався із зіркою в одному з найпрестижніших районів міста — Хемптонсі, повідомляє Quibbll.

Позашляховик Range Rover, в якому Лео їхав разом зі своєю подругою, моделлю Ніною Агдал ззаду вдарив Mini Cooper. Для жінки (ім'я якої не називається), котра перебувала за кермом Mini, сама аварія стала не меншим шоком, ніж новина про те, хто став її другим учасником.

Також, за словами очевидця ДТП, ДіКапріо спочатку перевірив, чи все в порядку в його дівчини (вона, судячи з усього, теж перелякалася, і акторові довелося заспокоювати її), а після підійшов до іншого автомобілю і допоміг жінці вибратися з машини.

Актор повівся в екстремальних обставинах досить галантно. На записі видно, як артист веде під руку водія Mini Cooper, що зіткнувся з його Range Rover. Ді Капріо також оглядає пошкодження своєї машини (зокрема бампера — вони виявилися незначними), і розмовляє з співробітниками патрульної служби.

Хоча постраждалих не було, на місце ДТП викликали швидку допомогу, але тільки щоб переконатися, що все в порядку. Автомобіль актора майже не постраждав, а Mini Cooper отримав серйозні пошкодження, і його довелося відбуксирувати на стоянку.

«Представники актора відразу ж прокоментували ситуацію: «Лео і Ніна дійсно зіткнулися з іншим автомобілем. Але з ними все в порядку», — заявили вони ЗМІ.

Loading...