Кеті Топурія показала фото і відео у відвертому купальнику

Кеті Топурія показала фото і відео у відвертому купальнику

Співачка Кеті Топурія порадувала своїх шанувальників пікантними кадрами з відпочинку в Італії.

Джерело: Відомості

Зараз вокалістка російського гурту «А-Студіо» Кеті Топурія разом з маленькою дочкою і подругою насолоджується відпочинком в Італії. Але навіть на відпочинку співачка не забуває про своїх шанувальників і ділиться з ними фотозвітами з поїздки. Кілька днів тому Кеті показала підписникам свого Instagram фотографію, на якій вона зображена у басейні. На знімку Топурія постала в чорному купальнику з яскравою окантовкою, що підкреслює її чудові форми, повідомляє Informing.

Підписники відразу ж захопилися фігурою співачки, якій вдалося повернутися себе в форму після пологів всього за рік. Зараз Кеті мабуть виглядає навіть стрункішою, ніж до вагітності, чого не могли не помітити її шанувальники. 

Наслухавшись хвалебних відгуків, Топурія вирішила показати підписникам ще й відверте відео, на якому вона також позує напівоголеною. На кадрах коротенького ролика Кеті в білому купальнику ласує морозивом і грається з собачкою на галявині біля басейну.

 

Але в цього разу користувачі повелися не надто прихильно і залишили не тільки хвалебні, а й критичні відгуки. Одним «фоловерам» не сподобався купальник знаменитості, а інші знайшли недоліки і в фігурі співачки.

Loading...