Сергію Бондарчуку забороняли бачитися з дочкою

Сергію Бондарчуку забороняли бачитися з дочкою
Сергій Бондарчук

Колишня дружина відомого радянського кінорежисера розповіла про непросте з ним рзлучення.

Джерело: Відомості

Нещодавно колишня дружина відомого радянського режисера Сергія Бондарчука, актриса Інна Макарова розповіла ЗМІ про важке розлучення з Бондарчуком. Виявляється, за словами Макарової, мама терер відомого російського режисера Федора Бондарчука Ірина Скобцева забороняла своєму чоловікові, відомому радянському режисерові Сергію Бондарчуку, бачити дочку від попереднього шлюбу — Наташу, повідомляє видання Rayzest.

Екс-дружина Бондарчука, кажучи про своє розлучення, зізналася, що їхній союз з Сергієм розвалився через його зради. Борнадрук почав стосунки із Скобцевою, коли ще був у шлюбі з Макаровою.

«У 1955 році я поїхала на зйомки в Болгарію, а Сергій — до Криму на фільм «Отелло», де його партнеркою стала Ірина Скобцева. Він писав мені мішки листів і все — з питанням: «Коли ж ти приїдеш?» Але мої зйомки затрималися, замість двох місяців тривали три. З чоловіком побачилися в Москві і роз'їхалися. Я — на картину «Висота», він — на фільм «Іван Франко». І Скобцева знову була там... Стало ясно, що так буде завжди», — зізналася Макарова.

І тоді Інна Макарова прийняла вольове рішення: треба розлучатися з Сергієм. Бондарчуку заборонили бачитися з дочкою після розлучення.

Наташі на час розставання Сергія і Інни було всього п’ять років. «Коли Наташа йшла в перший клас, я була на зйомках. Сергій відвів її до школи. А потім вона його п'ять років не бачила. Скобцева не пускала, стежила. Він навіть не дзвонив», — ділиться Макарова.

За визнанням екс-дружини Бондарчука, розставання подружжю далося дуже важко. Інна розповіла, що Бондарчук розридався, дізнавшись про розлучення, а сама Інна від хвилювання зомліла. Трохи пізніше, після деякого часу, Бондарчук навіть хотів повернутися і почати все заново, але Макарова не побажала відновлювати стосунки.

Інна Макарова відома глядачам за такими фільмами, як: «Дівчата» (роль Наді), «Молода гвардія» (роль Любки Шевцової), «Висота» (роль монтажниці Каті), «Одруження Бальзамінова» (роль Анфіси Пеженовой ). З Сергієм Бондарчуком Інна Макарова полягала в законному шлюбі з 1945 по 1955 роки.

Loading...