Катерина Климова показала підрослих синів від Ігоря Петренка

Катерина Климова показала підрослих синів від Ігоря Петренка

Актриса, яка виховує чотирьох дітей, похвалилася підрослими синами від колишнього чоловіка Ігоря Петренка.

Джерело: Відомості

38-річна Катерина Климова рідко балує шанувальників фотографіями своїх дітей і рідних людей. Вона активно публікує різні знімки, на яких відображена її приголомшлива фігура, але вкрай рідко показує громадськості спадкоємців, повідомляє видання «Домашний очаг».

Артистка — багатодітна мама. Вона виховує десятимісячну доньку Беллу від нинішнього чоловіка Гели Месхі, 14-річну Лізу від першого шлюбу з Іллею Хорошиловим та 10-річного Матвія і восьмирічного Корнія від Ігоря Петренка.

Нещодавно Катерина влаштувала свято в честь дня народження своєї мами, на якому зібралися тільки найближчі родичі — сама актриса, іменинниця і спадкоємці знаменитості. Климова опублікувала відео з урочистої вечері, в якому зворушливо зізналася мамі в любові. А опісля вона поділилася фотографією підрослих синів Корнія і Матвія, чим розчулила шанувальників.

Підписники зірки були в захваті від хлопчиків, які на знімку обіймають один одного, немов дорослі товариші. Фанати відзначили, що спадкоємці актриси дуже підросли і взяли від обох батьків тільки кращі риси.

Loading...