Алібасов заявив про депортацію «На-На» з Латвії через непристойний вигляд (відео)

Алібасов заявив про депортацію «На-На» з Латвії через непристойний вигляд (відео)

Музикантів довезли до аеропорту в автомобілях радянських часів з написом «міліція», чим розсекретили інтригу.

Джерело: Відомості

Барі Алібасов збентежив інтернет-спільноту заявою в своїх соціальних мережах про те, що його групу «НА-НА», нібито, вислали з Риги, повідомляє mk.ru.

«Група НА-НА депортована з Латвії за появу на сцені в непристойному вигляді», — написав він. Ця заява супроводжувалася відео, на якому можна було побачити, як музикантів саджають в мікроавтобус радянських часів, робить це людина в міліцейській формі радянського зразка, що стоїть на тлі машини «Жигулі», на якій красується напис «міліція». Відеоряд більше нагадував розіграш, тому, щоб дізнатися, що ж сталося з групою, кореспонденти «МК» зателефонували в Ригу організаторам Retro Stars Superdiskoteka, яка проходила на острові Луцавсала, саме в цьому концерті і брала участь група.

«Звичайно ж, це розіграш, —  заспокоїли організатори, — просто Барі не може без приколів. Він придумав цей жарт, ми дістали для музикантів автомобілі і форму радянських часів, і саме так, як знято на відео, вони доїхали до аеропорту. А зараз летять в літаку до Москви. Насправді ж все було просто чудово і ніхто нікого ні за що не збирався депортувати. Просто «НА-НА» і сам Алібасов не можуть без жартів і приколів».

Loading...