Сергій Лазарєв шокував фанатів своїм сценічним костюмом

Сергій Лазарєв шокував фанатів своїм сценічним костюмом

Фіналіст «Євробачення 2016» Сергій Лазарєв здивував своїх шанувальників надто облягаючим костюмом.

Джерело: Відомості

Напередодні в Сочі в концертному залі «Фестивальний» відбувся сольний концерт фіналіста «Євробачення 2016» Сергія Лазарєва. Співак привіз на популярний Чорноморський курорт своє шоу «The best», повідомляє Informing.

Під час виступу артиста на сцені постійно змінювалися декорації. Кожна пісня супроводжувалася особливим світловим шоу і комп'ютерною графікою. Ну і, звичайно ж, за час концерту сам Сергій кілька разів змінив сценічний костюм.

Особливу увагу шанувальників Лазарева привернув його сценічний костюм, виконаний в «космічному» стилі. Біла тканина так щільно облягала тіло артиста, що глядачі навіть через наряд могли розглянути всі особливості фігури Сергія.

Кількома знімками з концерту, де виконавець одягнений у цей сексуальний костюм, Лазарєв сам поділився в соцмережах. Там ці знімки швидко стали предметом бурхливих обговорень користувачів. Шанувальниць співака його наряд привів у захват, а ось жартівники визнали, що Сергій наслідує «ветерана російської естради» Валерія Леонтьєва, який відомий всім своєю пристрастю до облягаючих нарядів.

Loading...