Тіна Кароль вразила шанувальників новим іміджем

Тіна Кароль вразила шанувальників новим іміджем

Співачка поділилася фотографіями з концерту «Made in Ukrainа», який відбувся в Ризі.

Джерело: Відомості

21 липня в Латвії стартував фестиваль «Made in Ukrainа». Тіна Кароль поділилася в Штіефпкфь кількома свіжими фотографіями, зробленими в Ризі.

Перше фото співачка підписала так: «Всім привіт з Риги. Ми Вже на репетиції концерту Made in Ukrainа», повідомляє видання «Світові вісті».

Але фанати, підписані на офіційну сторінку в соцмережі, спершу не впізнали її і подумали, що на знімку зовсім інша дівчина. Кароль постала перед передплатниками в несподіваному образі. Вона змінила звичні сукні-комбінації на штани й оригінальний білий кардиган, а її золотисті локони майже затьмарила чорна кепка.

Навіть звична червона помада виглядає на губах співачки якось інакше. Загалом, завдяки помаді і волоссю шанувальники Кароль все-таки її впізнали, тим більше, що вона вслід виклала ще одну фотографію, на якій зображена разом зі своїм колегою і другом. Підписала Тіна цей знімок так: «Паша завжди поруч. Дякую!».

У цей же день на одній з центральних площ Риги відбувся промо-концерт, в якому взяли участь відомі українські артисти, серед яких була Тіна Кароль.

Пізніше, на своїй сторінці в Instagram Тіна опублікувала фотографію, на якій вона позує на сцені в чорній сукні і білому кардигані.

«Мене переповнюють емоції! Я щаслива. Спасибі, Рига!», — підписала знімок Тіна Кароль.

Loading...