У мережі з’явилося пікантне відео з Андрієм Малаховим

У мережі з’явилося пікантне відео з Андрієм Малаховим

Нещодавно ведучий популярного російського ток-шоу «Пусть говорят» Андрій Малахов завів офіційний акаунт у соціальній мережі Instagram.

Джерело: Відомості

За кілька днів на його сторінку встигло підписатися майже 100 тисяч користувачів, і з’явилися три нові публікації, повідомляє видання «УзнайВсе».

Зараз Андрій разом зі своєю дружиною Наталією Шкулевою проводить відпустку на море на півдні Франції, тому всі знімки мають морську тематику.

А вчора в його блозі з'явилося пікантне відео, для якого Андрій Малахов позував з оголеним торсом. «By @belonika ти, каже, давай, не вередуй, а знімай піджачок і під душ! всі, говорить, повинні бачити широту-красу чоловічої бездонної душі (що не так помітна в ефірі)» — написав телеведучий у коментарях і тут же отримав шквал захоплених відгуків. 

Варто додати, що нещодавно Наталя і Андрій відвідали найвідоміший нудистський пляж на південному узбережжі Франції. Однак всупереч правилам, подружжя з'явилися на ньому в одязі, тому «місцевим жителям» не сподобалася поява російських туристів, і вони були змушені ретируватися.

Loading...