Вікторія Боня шокувала фанатів новою зовнішністю (відео)

Вікторія Боня шокувала фанатів новою зовнішністю (відео)

Колишня учасниця скандального російського телепроекту «Дом-2» Вікторія Боня шокувала шанувальників своїми змінами в зовнішності.

Джерело: Відомості

За словами фанатів, зірка перестала бути схожою на себе: у неї до невпізнання змінився овал обличчя, а також очі та вилиці, повідомляє TopNews.

На думку прихильників, 36-річна знаменитість перестаралася з «уколами краси», а деякі запідозрили її у використанні послуг пластичного хірурга.

«Овал обличчя став іншим, навіщо було так качати щоки»; «Від Віки Боні нічого не залишилося»; «Віка, ось правда, ти зовсім інша стала. Не розумію, що саме, погляд, очі якісь інші чи вилиці»; «! Сама на себе не схожа. Шкода»; «Та вже, пластика, і роки беруть своє»; «Не впізнала»; «Інша стала, не надто. Ніс змінила і підтяжку зробила, очі затягнуло», — такі коментарями залишають підписники Боні в Instagram.

Сама Вікторія Боня тут же відреагувала на невдоволення шанувальників. Вона заявила, що поки не робила пластику, але дійсно робить «уколи краси».

«Дівчата, яка пластика. Мені 36 років. Пластику не роблять до 45-50 років Принаймні, здорові на голову люди .У свої 36 я підтримую себе уколами краси і шалено задоволена результатом», — зазначила Боня.

Також вона похвалилася, що відвідала найвідомішого косметолога в Голлівуді —  лікаря Саймона Ур’яна, до якого звертаються багато знаменитостей.

«Я нарешті добралася до доктора Саймона, який є королем Голлівуду по філерах і використовує продукт волюма замість звичайного гелю. Відмінність цього препарату в тому, що він не пересувається і стає як губка, надаючи потрібний об’єм на термін від 3 до 5 років! Я давно мучуся від нестачі об’єму під очима, плюс темні кола, але тепер це в минулому!» — розповіла Боня, опублікувавши відеозапис з процедурою в знаменитого лікаря.

За відомостями журналістів, вартість такої процедури становить від 2 до 5 тисяч доларів, а серед клієнтів доктора Саймона є, серед інших, Кім Крадашян.

Loading...