Діана Арбеніна розвиває у сина і дочки нестандартне мислення

Діана Арбеніна розвиває у сина і дочки нестандартне мислення

Рок-зірка розповіла про те, як вона виховує двійнят.

Джерело: Відомості

На початку лютого Діана Арбеніна відзначила шестиріччя своїх улюблених діток - сина Артема і дочки Марти. Двійнята круто змінили життя рок-зірки. На думку співачки, народження малюків змусило її відчути себе набагато молодшою. До слова, вона і не приховує свій вік - 41 рік. Артистка відчуває себе вільною і окриленою, і вона радіє тому, що двійнята теж проявляють потяг до творчості, навіть у повсякденному житті.

«Артем побачив мене в лижних окулярах і каже:« Мамо, ти лижнец? ». І такі винаходи постійно. Одного разу, коли він був зовсім маленьким, я попросила його розставити взуття, і він мене просто вразив. Йому було півтора року, і він розставив її півколом. Я була вражена, у нього ще не зламані стереотипи свідомості!», - ділиться Діана.

За словами зірки, це не єдиний прояв нестандартного мислення її дитини. «Коли Тема застилає постіль, він бере ковдру і робить крону, а з пледа робить стовбур. Я ж не можу йому сказати: «Тема! Застели рівненько, щоб жодної складочки не було! Просто жодного штриха». Я, навпаки, питаю: «А як сьогодні будеш складати?» - І він: «Я зроблю повітряну кулю!» - розповідає Арбеніна.

За визнанням Арбеніної, дочка теж яскраво проявляє свій характер. Марта в усьому намагається бути схожою на маму, навіть руки кладе в кишені також. Її свавільний характер проявляється і під час занять музикою. Співачка розучує з донькою гами, в той час як та не помічає помилок і наполягає на своїй правоті. Діана терпляче ставиться до подібної дитячої поведінки. Вона лише з посмішкою представляє, що буде далі.

Тим часом, мамі частенько доводиться розлучатися з дітьми. Діана періодично виїжджає на гастролі в інші міста і навіть країни. Артем і Марта в свою чергу зайняті навчанням. «Я їх намагалася з собою брати, але це взагалі незмішувані світи. Не стикаються ніяк. Вони ходять в сад, у них там своя програма, музична школа, уроки англійської ... Зате ми відриваємося влітку, у відпустці. Коли ми разом, нам добре», - говорить Арбеніна в інтерв'ю «Московському Комсомольцю».

Loading...