Камалія з чоловіком Захуром продає бізнес і покидає Україну

Камалія з чоловіком Захуром продає бізнес і покидає Україну

Сепаратисти на Донбасі відібрали у мільярдера Мохаммада Захура його підприємства, а бізнес у Києві неможливо розвивати через економічну ситуацію в країні, заявила дружина бізнесмена співачка Камалія.

Джерело: Відомості

Мільйонер Мохаммад Захур продає бізнес в Україні, розповіла його дружина співачка Камалія в інтерв'ю виданню «Бульвар Гордона».

«В Україні неможливо стало працювати, тому було прийнято таке рішення. Щось залишимо, та й не можу сказати, що у нас тут багато всього, — в основному все в Європі. У Києві є, наприклад, готель «Лейпциг», який ми зараз продаємо. Партнери, які з нами працювали по цьому готелю, що називається, «вмили руки». Ми все ще намагаємося їх переконати, але, чесно кажучи, самі в душі розуміємо, що ситуація стає все гіршою — ніхто не хоче будувати бізнес в Україні. При Януковичі було дуже складно, але при сьогоднішній владі взагалі нереально», — пояснила Камалія.

Ті активи, які були у сім'ї в Луганській і Донецькій областях, відібрали сепаратисти, і повернути підприємства найближчим часом Захур не розраховує.

«У нас в Луганську був свій завод, у Донецьку — завод і готель, де тепер оселилися ДНРівці. Вони і ділять між собою наше майно. Ситуація патова: у нас просто забрали бізнес, а судитися нема з ким, там панує повна анархія. Такий собі новий рекет», — розповіла співачка.

За словами Камалії, у неї є пропозиція про контракт у США, і переїзд не виключений.

Мохаммад Захур — бізнесмен з Пакистану, мільярдер, засновник і основний власник групи ISTIL, яка спеціалізується на металургії. У 2012 році Forbes-Україна повідомляв про участь Захура в операціях із продажу української військової техніки.

Loading...