Ірина Білик презентувала ремікс на свою пісню 20-річної давності

Ірина Білик презентувала ремікс на свою пісню 20-річної давності

У свій 20-річний ювілей відомий хіт отримав друге народження.

Джерело: Відомості

Напередодні літа попа-діва української естради Ірина Білик презентувала ремікс свого хіта «Пригадай». На світ пісня з'явилася рівно 20 років тому, але тепер по-новому зазвучить на вітчизняних радіохвилях, розповіли у творчій групі artPRoUA.

»Я написала цю пісню на «Слов'янському базарі», — згадує Ірина Білик. — Коли повернулася з Білорусі в Україну, показала її друзям і колегам, усім вона дуже сподобалася. Ми швидко записали «Пригадай» в студії, віддали на радіо, вона відразу ж припала до смаку слухачам і стала хітом».

І ось, в нинішньому році Ірина отримала в подарунок на день народження нову версію свого давнього хіта. Друзі Білик — Dj Mishukoff & Casual Man спеціально для ювілейного концерту зірки зробили ремікс на «Пригадай».

«Мені подобається, що тепер ця пісня отримала модне, сучасне звучання і після двох десятків років знову може підкорювати дискотеки! Це сюрприз не тільки для мене, а й моїх шанувальників, які чекають виходу в світ моїх найвідоміших пісень у танцювальному варіанті. А нинішнє літо нехай пройде під девізом: «Хочу! Хочу! Хочу!» — каже Білик. 

Loading...