Razem - легальне працевлаштування в Європі

Razem - легальне працевлаштування в Європі

Відмінне рішення для тих, хто хоче заробляти більше.

Джерело: Відомості

Сьогодні мільйони наших співгромадян працюють далеко від дому. Причиною тому є невдоволення рівнем заробітної плати в своїй країні. Саме тому багато українців масово їдуть за кордон в пошуках кращого заробітку. Це не дивно, адже кожен з нас шукає спосіб поліпшити життя своєї родини. Комусь щастить більше, і він знаходить те, що повністю влаштовує його, а хтось змушений працювати на знос, займаючись тим, що не тільки приносить мізерний, порівняно з іншими заняттями, дохід, але ще і поступово завдає величезної шкоди здоров'ю. Більшість трудових мігрантів користуються послугами «одноденних» агентств з працевлаштування або ж звертаються до сумнівних агентів, які нібито організовують перевезення за кордон і вирішують інше за місцем. Але, як ми бачимо, ситуації, в яких людей обманюють, і ті не отримують обіцяного - досить поширене явище.

Легальна робота за кордоном без посередників від Razem

Безкоштовний онлайн-сервіс Razem надає величезну кількість пропозицій самих різних спеціальностей від європейських роботодавців. Відмінною рисою сервісу є те, що він працює без посередників - при ознайомленні і влаштуванні на роботу спілкування відбувається безпосередньо з вашим майбутнім босом. Більше 200 надійних і перевірених замовників з Польщі, які готові прийняти і влаштувати в будь-який зручний момент. В наявності завжди більше 500 відкритих запитів в найпопулярніших сферах. На сайті представлені вакансії, які враховують всі побажання: для чоловіків, жінок, сімейних пар, як для людей з досвідом і знанням мови, так і без - користуючись сервісом, можна знайти те заняття, яке підійде саме вам.

Яка процедура пошуку вакансії?

Все дуже просто! Щоб почати пошук підходящої спеціалізації, треба зареєструватися на безкоштовному онлайн-сервісі - для цього заповніть анкету, в якій вкажіть всю необхідну інформацію. Далі пропонується два варіанти розвитку подій: перший - можна скласти резюме і завантажити його на наш сайт, щоб потенційний роботодавець зміг ознайомитися зі всією потрібною інформацією, другий варіант - можна шукати цікаві для вас пропозиції і відправляти своє резюме безпосередньо в фірму, яка підходить. Після того, як відповідна спеціальність буде обрана, починається наступний етап - знайомство і спілкування безпосередньо з наймачем, де можна дізнатися всі потрібні відомості і почати збір документів, які необхідні для працевлаштування. Далі - тільки офіційна зайнятість високого рівня, за допомогою якої ви зможете змінити свій статус в суспільстві і поліпшити рівень життя своєї родини.

Loading...