Де беруть гроші українські студенти?

Де беруть гроші українські студенти?

Молоді українці з підліткового віку починають заробляти додаткові кишенькові гроші.

Джерело: Відомості

Робочі місця для студентів 

Багато хто починає задумуватись не лише над тим, як додатково заробити, а й взагалі звільнитись від батьківських грошей. Українські студенти вже знайшли безліч шляхів розв’язання цієї проблеми, а інтернет-сервіс моментального кредитування Dinero є одним із них.

Молоді українці з підліткового віку починають заробляти додаткові кишенькові гроші. На українському ринку праці є безліч вакансій з можливістю поєднувати навчання та підробіток. Працедавці надають можливість роботи з еластичним графіком та вигідними локалізаціями. Серед найпопулярніших професій опанованих студентами залишаються:

  • працівники сфери гастрономії. Офіціант, помічник кухаря або бармен - професїї, які швидко можна опанувати та не вимагають спеціальної освіти. Саме через ці переваги робочі місця в гастрономії найчастіше всього зайняті студентами. Еластичний графік роботи, чайові за працю та ровесники в колективі теж заохочують молодь до заробітку.
  • call-center. Дуже часто на інфолініях багатьох фірм можна почути молоді голоси. Тим, кому більше подобається працювати в офісах, обирають першу працю саме в call-центрах. Освоєння цієї професії теж не вимагає спеціальних навичок і також графік роботи може бути підлаштованим до студента.
  • сфера обслуговування. Продавці, касири, кур’єри, консультанти в магазинах - місця праці, які теж пасують до ритму життя молодих людей. Робота не вимагає особливих навичок, тому студенти часто обирають заробіток грошей у сфері обслуговування.

Альтернативи заробітку для студентів

Хоча на українському ринку праці можна знайти безліч вакансій, які відповідають вимогам студентського життя, однак часто молоді люди заробляють гроші, користуючись своїми навичками. Наприклад, знаючи гарно будь-який шкільний предмет можна підзаробити на репетиторстві молодших за віком дітей. Часто студенти пишуть реферати або курсові роботи за певну плату. Також хобі може теж бути джерелом заробітку. Кулінарні витвори, вишивання, виготовлення сувенірних виробів або інші улюблені заняття час від часу дають не лише задоволення молодим людям, але і додаткові гроші.

В останні роки набувають популярності біржі фрілансу, де кожен може заробити, виконавши певне завдання. Завдяки сервісам можна не лише самостійно знайти роботу, але і залишити власну візитку завдяки якій працедавець сам обере тебе для наступного завдання. Найчастіше фрілансери розробляють дизайни, виконують презентації та пишуть копірайтерські тексти. Серед популярних біржів фрілансу на українському ринку є freelance.ua та weblancer.net.

Dinero - швидкі гроші для студента

Брак грошей в студентські часи - вічна тема для обговорення й жартів. В молоді роки витрати часто бувають непередбачуваними, а до видачі зарплати залишається довго чекати. Мікропозики все більше і більше набирають популярності серед молоді, адже швидка доступність, мінімальний пакет документів і брак довідок про доходи спрощують процедуру отримання грошей для студентів. Згідно з сервісом надання інформації інтернет позик Loando.ua в рейтингу моментального кредитування провідну позицію вже довгий час тримає онлайн банк Dinero. Студенти часто звертаються до послуг інтернет кредитування, бо це є легкою процедурою. Потрібно лише бути повнолітнім, мати український паспорт та банківську картку. Для отримання онлайн позики необхідним є вказати суму позики та термін погашення кредиту в заявці, почекати на її схвалення та прив’язання своєї банківської карти. Dinero створює вигідні умови кредитування для кожного, тому ставить невисокі відсотки повернення позик. Сплачення займаних грошей також проходить легко. Для погашення кредиту є декілька варіантів: прив’язання банківської карти, через інфолінію сервісу, термінали самообслуговування EasyPay або касу будь-якого банку.

Loading...