Масове вбивство студентів в Керчі: хакери зламали сторінку стрілка

Масове вбивство студентів в Керчі: хакери зламали сторінку стрілка

Інформацію про Рослякова хакер «злив» в інтернет.

Джерело: Відомості

В інтернеті з'явилися кілька останніх листувань  Владислава Рослякова, який влаштував масову бійку в Керченській політеху. Про це повідомляє Кримінальна Україна .

Інформацію в інтернет «злив» хакер під ніком qwertyKEK, якому вдалося отримати доступ до віддаленої сторінці Рослякова в «ВКонтакте».

Керченський стрілок останнім часом був активний в соцмережах під ім'ям Анатолій Смирнов . Як розповів журналістам одногрупник стрілка, цим профілем Владислав користувався останнім часом. Фотографій і записів в акаунті немає, але зате багато підписок на групи, присвячені темам зброї, масового вбивства і військових конфліктів.

З особистих листувань вдалися дізнатися, що Росляков ненавидів свій коледж, а вчитися його там змушували батьки. Одному зі своїх співрозмовників Владислав скаржився на нерозуміння з боку однолітків і писав, що замислюється про суїцид.

В одному з листувань вказана дивна, але тепер зрозуміла фраза: «Хочу влаштувати собі відмінний випускний».

Психологи, вивчивши профілі Рослякова в соцмережах, прийшли до висновку, що батьки Владислава Рослякова могли б запобігти трагедії, якби частіше спілкувалися з підлітком.

Про особисте життя Росляков не особливо поширювався, але, виходячи з листувань, хакер зробив висновок, що за кілька тижнів до масової стрілянини Владислав познайомився з дівчиною. Вона також вчилася в цьому коледжі. Щоб зберегти їй життя, Росляков призначив їй зустріч, але так і не прийшов у вказане місце.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Росляков незадовго перед атакою на коледж показував рушницю однокурсниці і попереджав, що влаштує бійню. За словами дівчини, вони подружилися на грунті того, що обоє були ізгоями. Влад зізнався однокурсниці, що його ненавидять в коледжі, і розповів їй про покинуту будівлю на околиці Керчі, де зберігав дробовик.

Loading...