«Новорічний Кубок ЛНТУ-АДФВ» поїхав у Житомир

«Новорічний Кубок ЛНТУ-АДФВ» поїхав у Житомир

У Луцьку впродовж двох днів проходив турнір із дворового футболу 4х4, організаторами якого були Луцький національний технічний університет та Асоціація дворового футболу Волині.

Джерело: Відомості

Змагання зібрали 16 команд, які мали серйозні наміри стосовно перемоги.

Уже на груповому етапі вимальовувались ймовірні учасники фінального матчу. Дуже академічний та витончений міні-футбол продемонстрували гравці ФК «Форци» з Житомира, неймовірну швидкість, мобільні комбінації та шалені удари показали «Локомотив-ЛНТУ», «Майдан», ФК «Духче», луцький «Креатив» та кременецький «Реал». 

Справжньою ж окрасою турніру став виступ команди «Ветеран-ЛНТУ». Гравці цього колективу не тільки довели, що є ще порох у порохівницях, а й дали фору більшості молодим командам у плані фізичної підготовки! Це треба було бачити! А як билися «ветерани» у чвертьфіналі, півфіналі та матчі за третє місце. Це був справжній майстер-клас.

До вирішальних ігор дійшли найсильніші, і в півфіналах зійшлися ««Ветеран» – «Духче» та «Форца» – «Креатив». Якщо житомиряни особливих проблем не мали (7:0), то молодим рожищенцям довелося з ветеранами попотіти, бо в матчі було все – і шквал боротьби, і сутички, і вилучення, і пенальті. У підсумку дуже бойова перемога духчан 4:3.

У грі за бронзові медалі тільки під завісу зустрічі «Ветеран-ЛНТУ» зумів схилити шальки терезів на свою користь (4:2), а у фіналі дещо прогнозовано «Форца» поклала на лопатки «Духче» (4:1).

Кращими в індивідуальних номінаціях стали: Олексій Чистяков (кращий гравець), Роман Федоренко (кращий воротар) та Іван Козел (кращий бомбардир). Приємно те, що саме кращим голеадором став представник надзвичайно приємної, зіграної та привітної команди «Ветеран-ЛНТУ». Насамкінець, капітан тріумфаторів подякував за чудову організацію та гостинність: «Їхали взагалі не знаючи рівня команд, сподіваючись хіба що на вихід з групи! У вас багато непоганих гравців, цікавих команд (особливо сподобалась гра команд «Духче» (нажаль, на півфінал та фінал вони не мали оптимального складу, було б ще цікавіше), «Локомотив-ЛНТУ», «Ветеран-ЛНТУ»). Можливо, деяким нашим суперникам не вистачало зіграності, деяким не пощастило — але ми хочемо ще раз подякувати за ігри всім і сподіваюсь ми ще колись пограємо разом». 

Loading...