У Римі російські фанати накинулися на італійських тифозі через їх крики «Україна!»

За повідомленнями журналістів, присутніх на стадіоні, тіфозі «Роми» скандували: «Україна, Україна!».

Джерело: Відомості

Російські футбольні фанати, які були присутні на матчі Ліги чемпіонів між «Ромою» і московським ЦСКА на «Стадіо Олімпіко» в Римі, накинулися під час другого тайму на італійських тифозі через скандування ними гасла «Україна, Україна!», передає УНН.

Італійські правоохоронці затримали 15 вболівальників ЦСКА за хуліганство і організацію бійки — окрім піротехнічних засобів, які росіяни кидали на поле і в сектор римських уболівальників, один із порушників спокою накинувся на стюарда з кулаками. За свідченням італійських ЗМІ, фанати ЦСКА бурхливо відреагували на скандування місцевих уболівальників із сусіднього сектора гасел на підтримку України, на території якої не припиняються бойові дії з військами регулярної російської армії.

За повідомленнями журналістів, присутніх на стадіоні, тіфозі «Роми» скандували: «Україна, Україна!».

Тепер затримані порушники закону постануть перед італійським судом. Їм загрожує депортація з країни, заборона на відвідування всіх футбольних матчів не тільки в Італії, але і в країнах Євросоюзу, а також грошовий штраф. Додатково до всього вони можуть бути засуджені до тюремного ув’язнення або отримати умовні терміни.

Також не виключено, що наступну домашню гру ЦСКА змушений буде провести за порожніх трибун.

Loading...