Шовковський не може спокійно спостерігати за тим, що робиться в країні

Шовковський не може спокійно спостерігати за тим, що робиться в країні

Зазначимо, що вже більше двох місяців на сході України триває АТО.

Джерело: Відомості

Голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський не може залишатися байдужим і переживає за Україну. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Динамо Киев от Шурика».

«Якщо чесно ситуація в країні на мене впливає. Бо ти не можеш залишатися байдужим до всього того, що відбувається у тебе вдома. А моя країна — це мій дім, це моя батьківщина. І коли відбуваються всі ці події на сході України, я, як і всі хлопці, переживаємо, допомагаємо, чим можемо. І віримо, що в самий найближчий час ця ситуація зміниться в кращу сторону. Поки ми закладаємо фундамент для того, щоб все це відбулося. Сподіваюся, що люди, які зараз стоять на чолі держави, докладуть максимум зусиль, щоб відновити в Україні мир», — сказав Шовковський.

«Але всі ми повинні допомагати їм. Допомагати своєю роботою, своїм ставленням. А коли хтось замість цього говорить про розруху, то мені відразу згадуються слова професора Преображенського: «Розруха у нас в головах». Для того, щоб змінити світ, потрібно, в першу чергу, навчитися змінювати себе. Завжди потрібно починати з себе», — додав капітан «Динамо».

Зазначимо, що вже більше двох місяців на сході України триває АТО. 

Loading...