Бразильці перемогли хорватів у першому матчі ЧС-2014

Бразильці перемогли хорватів у першому матчі ЧС-2014

Матч-відкриття чемпіонату світу з футболу подарував глядачам яскраве видовище.

Джерело: Відомості

Хорвати швидко вийшли вперед завдяки автоголу Марсело. Але ще в першому таймі Неймар зрівняв рахунок, повідомляє Еспресо.TV.

У другому таймі хорвати грали на утримання рахунку, а бразильці довго не могли нічого створити біля воріт Плетікоси. На 68 хвилині матчу на поле вийшов «гірник» Бернард. Він склав компанію іншому гравцю «Шахтаря» Даріо Срні, який захищав кольори збірної Хорватії. Відразу після виходу Бернарда господарі мундіалю забили гол. Ловрен порушив правила у власному штрафному майданчику на Фреді, а Неймар реалізував пенальті на 71 хвилині матчу.

Хорвати намагалися відігратися, створювали моменти, але бразильці вистояли і забили третій гол на 91-й хвилині поєдинку. Автором забитого м'яча став Оскар. Бразилія перемогла і очолила групу А.

Бразилія — Хорватія - 3:1

Голи: Марсело 11 (авт.), Неймар 30, Неймар 71 (пен.), Оскар 90 +1

Бразилія: Сезар, Густаво, Оскар, Неймар (Рамірес 89), Фред, Пауліньо (Ернандес 63), Халк (Бернард 67), Марсело, Луїс, Сілва, Алвес

Хорватія: Плетікоса, Ковачич (Брозович 61), Оліч, Срна, Модрич, Єлавич (Ребич 78), Ракітіч, Ловрен, Чорлука, Перішич, Врсалько

Попередження: Неймар 27, Густаво 88 - Чорлука 66, Ловрен 69

Зазначимо, що сьогодні в групі А збірна Мексики зіграє проти Камеруну. 

Loading...