Фанати «Металурга» кажуть, що їх не пустили на «Донбас-Арену» через патріотизм

Фанати «Металурга» кажуть, що їх не пустили на «Донбас-Арену» через патріотизм

На причини відмови сек’юріті відповіли, що служба безпеки «Металурга» відмовилася нести відповідальність за своїх фанатів.

Джерело: Відомості

Фанатів донецького «Металурга» не пустили на «Донбас-Арену». Про це вболівальники написали в листі на адресу телевізійного шоу «ПроФутбол», що виходить щонеділі на телеканалі 2+2. 

Вболівальники «Металурга» просять журналістів з'ясувати причини, чому їм заборонили потрапити на «Донбас-Арену», щоб повболівати за свою команду в матчі з «Шахтарем».

В листі йдеться про те, що 19 квітня 45 фанатів «Металурга», купивши квитки на гостьовий сектор, прийшли повболівати за свій клуб. Однак охорона «Донбас Арени» не пропустила вболівальників.

На причини відмови сек'юріті відповіли, що служба безпеки «Металурга» відмовилася нести відповідальність за своїх фанатів.

Вболівальники вирішили потрапити на стадіон, обмінявши квитки з гостьового сектору на сектор, де сидять звичайні вболівальники. Проте на вході в сектор була та ж ситуація.

Фанатів не пустили на стадіон, пояснюючи це забороною керівництва «Шахтаря». Більше того, правоохоронні органи попросили вболівальників «Металурга» покинути територію стадіону.

Фанати припускають, що причиною утисків є їх патріотична проукраїнська позиція. В клубі їм відповіді не надали. 

Loading...