Київське «Динамо» пропонують очолити Курбану Бердиєву

Київське «Динамо» пропонують очолити Курбану Бердиєву

Уродженець Турменістану Курбан Бердиєв, якому зараз 61 рік, був звільнений з казанського «Рубіна» у грудні минулого року після 12-річного перебування на посту головного тренера цього клубу.

Джерело: Відомості

Колишньому тренеру казанського «Рубіна» Курбану Бердиєву запропонували очолити київське «Динамо». Про це в своєму Твіттері написав футбольний агент Олексій Сафонов, передає «Советский спорт».

Минулого вечора Сафонов виклав фото, де він разом з Бердиєвим дивиться по телевізору півфінальний матч Ліги чемпіонів «Атлетіко» — «Челсі» і залишив підпис «Кращий футбол для перегляду ЛЧ у Тюбетейці». Через кілька хвилин один з читачів поставив запитання: «Чи надходили Бердиєву пропозиції про роботу в київському «Динамо». Агент відповів, що екс-наставнику «Рубіна» дійсно було зроблено таку пропозицію.

Нагадаємо, уродженець Турменістану Курбан Бердиєв, якому зараз 61 рік, був звільнений з казанського «Рубіна» у грудні минулого року після 12-річного перебування на посту головного тренера цього клубу.

Тиждень тому після звільнення Олега Блохіна обов’язки головного тренера динамівців до кінця нинішнього сезону покладено на Сергій Реброва.

Loading...