Шовковський подумує про кар’єру в політиці і відмовляється їхати до Криму

Шовковський подумує про кар’єру в політиці і відмовляється їхати до Криму

«Якщо Крим буде російським, я точно не поїду», — заявив спортсмен.

Джерело: Відомості

 

Капітан київського «Динамо», футболіст Олександр Шовковський заявив, що не збирається їхати до російського Криму, де він зазвичай відпочиває з родиною, а також розповів про свою політичну кар’єру. Про це йдеться в сюжеті «Світського життя».

Олександр вже казав, що після закінчення спортивної кар’єри може податися до політики. А зараз він дуже переживає за долю країни після Майдану.

«Все стало з ніг на голову. Ми втратили цілісність, нам боляче бачити, як ріжуть нашу країну, від неї відірвали шматок. Але цю проблему мають вирішувати наші політики. Ми подивимося, як вони це зроблять», — зауважив Шовковський.

«Майдан, за який стояли люди, мусить бути в наших серцях, політики мають розуміти, що люди боролися не за тих, хто зараз при владі. А за зміну правил, які були», — додав він.

«Можливо, я зроблю все для того, аби стати політиком. Не можу про це говорити. Тому що я зараз чинний спортсмен. Після закінчення спортивної кар'єри про це можна буде розмовляти. Я ніколи в своєму житті не хотів зарано говорити про своє майбутнє», — зізнався футболіст.

Шовковський з родиною щороку відпочиває на віллі співачки Софії Ротару у Ялті. Але тепер, коли Крим став іншою державою, Олександр не збирається туди знову.

«Якщо Крим буде російським, я точно не поїду», — заявив спортсмен.

До речі, Шовковський служив в армії, де пройшов повний курс підготовки молодого бійця і є рядовим. Футболіст додав, що якщо батьківщина накаже – він піде воювати.

Loading...