Президент ФФУ запевнив, що не допустить до управління українським футболом «гниль»

Президент ФФУ запевнив, що не допустить до управління українським футболом «гниль»

Анатолій Дмитрович назвав імена людей, які хочуть вчинити переворот в українському футболі.

Джерело: Відомості

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков запевнив, що не збирається йти у відставку. А людей, які хочуть вчинити переворот в українському футболі, він назвав «гниллю». 

Анатолій Дмитрович не приховує імена цих людей — це перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов та президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу «Футбол».

«Попов і Данилов в цій плутанині намагаються створити ситуацію, бо зараз ніхто, нічим і ніяк не керує. Вони чинять силовий тиск на регіональні федерації, цьому є підтвердження. Вони весь час рвалися до грошей! Все почалося з того, що вони полізли в касу, у фінансовий відділ. Я це все відразу обрубав, почистив там все. Поставив там фінансового директора, який працює на футбол. А щодо документів, які є в Інтернеті, то одна тільки людина могла це зробити, перший віце-президент — Попов Анатолій Володимирович. Ці документи не підписані. Підніміться в бухгалтерію, візьміть справжні документи. Там все є, від А до Я: куди, з ким, як і чому я їхав. Будь ласка, я ні від кого не ховаюся», — сказав Коньков.

«У відставку? Ніколи в житті! Якщо така гниль прийде до управління футболом, то тоді я перспектив не бачу. Ці люди постійно, все життя так жили. Вони живуть ще тим століттям», — заявив керівник українського футболу.

Президент ФФУ ще раз висловився щодо матчу Україна — США.

«Політикою я не займаюся. Але так, як складалася ситуація, я повинен був зробити якийсь крок. Збірна поїхала, бо вночі я не спав, консультувався з усіма: як краще зробити так, щоб збірна України принесла своєму народу користь? Відсторонитися від матчу, як я сказав, або поїхати? Все це вирішувалося в короткий проміжок часу», — зазначив Коньков.

Наостанок президент ФФУ заявив, що у разі тиску буде скаржитися у ФІФА та УЄФА. 

Loading...