Сергій Бубка: Ми не можемо йти одне проти одного

Сергій Бубка: Ми не можемо йти одне проти одного

Як підкреслив Бубка, необхідно повернутися до діалогу, щоби урятувати мир, Україну та її народ.

Джерело: Відомості

Легендарний український легкоатлет та голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка заявив, що шокований тим, що відбувається в його країні. Він закликав сторони до діалогу. Про це Бубка говорив у інтерв’ю CNN.

«Я не можу повірити в те, що сталося в моїй країні… Україна така гарна, країна прекрасна. Ми добрі, ми дружні і під час багатьох заходів ми виявляли надзвичайну гостинність», — сказав 50-річний спортсмен.

«Наразі я не можу в це повірити. Ми не можемо йти одне проти одного. Нам треба зрозуміти одне одного», — зазначив він.

Як підкреслив Бубка, необхідно повернутися до діалогу, щоби урятувати мир, Україну та її народ.

«Ми побачили якісь кроки в напрямку покращення ситуації, але потім зненацька розпочалося справжнє насильство», — поділився голова НОК.

«Ми дуже сумуємо з приводу того, що сталося, і наша команда висловила співчуття жертвам, що загинули. Ми хочемо, щоби обидві сторони заспокоїлися та припинили це… Ми мусимо спробувати знову розпочати діалог, бо нам би хотілося миру», — підсумував Бубка.

Нагадаємо, лижниці Марина Лісогор і Катерина Сердюк у середу не вийшли на командний спринт класичним стилем. Українки не стали брати участь у гонці, бо МОК заборонив їм пов’язати жалобні стрічки.

Від подальшої участі в іграх у Сочі відмовилися члени Національної олімпійської збірної команди України Богдана Мацьоцька та Олег Мацьоцький. Гірськолижниця заявила, що Віктор Янукович «повинен сидіти в тюрмі, і дуже довго».

Loading...