Володимир Кличко захоплюється силою Пенетьєрі, але про одруження говорити не поспішає

Володимир Кличко захоплюється силою Пенетьєрі, але про одруження говорити не поспішає

Як відомо, на початку грудня Хейден приїжджала до Києва, аби виступити на Майдані. Кличко вважає вчинок нареченої сміливим.

Джерело: Відомості

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко вважає, що з голлівудською актрисою Хейден Пенетьєрі його звела доля. Утім, на тему весілля боксер і далі відмовчується.

Кличко вважає Дюймовочку дуже сильною жінкою зі стрижнем, про що, на його думку, свідчить приїзд Хейден на Майдан. Про це йдеться на фан-сайті Кличків із посиланням на телеканал «М1».

Боксер зауважив, що попри свій маленький зріст Хейден сильніша за багатьох. «Вона нічого не боїться. У неї є певний стрижень, хоча вона і невеликого зросту. У мене були противники набагато вищі і важчі за неї, але Хейден сильніша за багатьох з них. Її воля надзвичайна. Я дуже радий, що наші шляхи перетнулися. І я впевнений, що це не просто так», — розповів Володимир.

Як відомо, на початку грудня Хейден приїжджала до Києва, аби виступити на Майдані. Кличко вважає вчинок нареченої сміливим.

«Я сказав їй: «Хейден, там дуже напружена ситуація. Ти не боїшся? Ти не зобов'язана це робити». А вона відповіла: «Ні. Я розумію, що це благо, я відчуваю, що повинна підтримати український народ». В результаті, Хейден відвідала Україну двічі і зробила там велику роботу. Вона дуже щира, і люди розуміли її, навіть коли вона говорила англійською», — зауважив Кличко-молодший.

Крім того, Володимир зізнався, що чим ближче пізнає Хейден, тим більше зачаровується її людськими якостями. За його слова, Пенетьєрі — активістка. Вона бере участь у багатьох соціальних проектах. Зокрема, різними способами намагається допомогти китам і дельфінам.

«Я не знаю, чи бачили ви документальний фільм під назвою «Бухта». Але я був з Хейден в Японії, де саме знімали ті страшні кадри. І те, що вона робила там, було приголомшливим», — розповів боксер.

Кличко обіцяв одружитися з Хейден після закінчення Майдану. Однак про весілля спортсмен говорити не хоче.

«Весільні плани — це дуже особисте. Подробиці наших стосунків я б хотів залишити тільки між нами. Але скажу, що з датою ми поки ще не визначилися. Адже сьогодні ми переживаємо дуже важкий період. У кожного з нас багато різних справ. Як все буде далі, важко передбачити», — зауважив Володимир.

Loading...