П’яний хокейний воротар врятував чеську команду від програшу

П’яний хокейний воротар врятував чеську команду від програшу

Пізніше голкіпер зізнався, що до матчу він випив вісім чарок рому і три пінти пива. Хокеїст розповів, що весь матч пройшов для нього, як в тумані.

Джерело: Відомості

Воротар чеської хокейної команди HC Klasterce Роман Каспар так напився перед матчем, що ледве стояв на ногах. Але незважаючи на випиті 8 чарок рому, він примудрився відбити шайби і врятувати команду від поразки. Відео з п'яними кульбітами голкіпера миттєво стало популярним на YouTube.

Як повідомляє британський ресурс Mirror, воротар чеської аматорської хокейної ліги Роман Каспар був настільки п'яний, що раз у раз падав на лід. Часом здавалося, що не він відбиває шайби, а шайби просто летять у нього.

Глядачі матчу, очевидно, розуміючи, у чому причина настільки дивної поведінки гравця, не могли стримати сміху. Ролик за участю п'яного воротаря набрав на YouTube більше мільйона переглядів.

Пізніше голкіпер зізнався, що до матчу він випив вісім чарок рому і три пінти пива. Хокеїст розповів, що весь матч пройшов для нього, як в тумані. Він пам'ятав тільки початок поєдинку і групову фотосесію після закінчення гри.

«Проте мені вдалося врятувати ворота HC Klasterce, завдяки чому ми виграли у «Карлових Вар», — заявив Каспар.

Матч закінчився з рахунком 8:5. 

Loading...