«Динамо» провело перше тренування у 2014 році

«Динамо» провело перше тренування у 2014 році

«Динамо» взялося за роботу.

Джерело: Відомості

У вівторок, 14 січня, київське «Динамо» повернулося до роботи після зимового відпочинку. Того ж дня ввечері у динамівців було заплановано збори та тренування. 

Першим на базу в Конча-Заспі приїхав Олександр Рибка, який повернувся до «біло-синіх». Цікаво, що всі гравці зібралися вчасно, лише Дуду повідомив про свою затримку — дисципліна Олега Блохіна далася взнаки, розповідає «Проспорт».

Футболісти отримали настанови від тренера та інформацію про найближчі плани і пішли тренуватися. У першому занятті взяли участь 25 гравців. Серед них — і травмовані у першій частині сезону Даніло Сілва, Денис Гармаш та Євген Селін. Хлопці тренувалися без будь-яких обмежень.

Перше заняття пройшло без футбольних м'ячів і складалося з пробіжки. Сьогодні-завтра гравці пройдуть медогляд, а в суботу зранку київська делегація полетить до Іспанії, де проведе двотижневий підготовчий збір.

Нагадаємо, в Марбельї «Динамо» проведе чотири спаринги: проти азербайджанського «Баку», хорватської «Рієки», румунського «Стяуа», ім’я ще одного суперника буде відомо пізніше. 

Loading...