Валя Семеренко стала лідером на Кубку світу з біатлону

Валя Семеренко стала лідером на Кубку світу з біатлону

Валя Семеренко як мінімум на добу очолила загальний залік Кубка світу 2013/14.

Джерело: Відомості

Вперше з грудня 2000 року українська спортсменка стартуватиме з жовтим бібом в гонці на Кубку світу з біатлону. Після гонки переслідування Валя Семеренко як мінімум на добу очолила загальний залік Кубка світу 2013/14, пише «Проспорт». 

ГОНКИ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ. Обидві сьогоднішні гонки виграли ті ж спортсмени, що днем раніше тріумфували у спринті.

У чоловічій гонці боротьба за перемогу розгорнулася між королем біатлону Бьорндаленом і Свендсеном. Уле-Айнар після трьох вогневих рубежів впевнено йшов до перемоги, але два промахи на другій стійці відкинули його на друге місце. Третім фінішував лідер Кубка світу Мартен Фуркад.

Наш Артем Прима після 5-го місця у спринті опустився на 32-у сходинку в перс'юті.

У жіночій гонці боротьба була лише на перших двох колах — між Домрачевою, Макаряйнен і Валею Семеренко. Але після третьої стрільби Дар'я впевнено захопила лідерство і фінішувала з прапором Білорусі.

Друге місце у Кайси, а третьою на фініш прийшла Сюнневе Сулемдаль.

Що стосується українок, то три штрафних кола Олени Підгрушної і чотири у Валі викреслили їх з боротьби за призові місця.

Вперше за сім гонок на подіумі не опинилося українки. Будемо сподіватися, що у мас-старті українки надолужать втрачене. Гонка розпочнеться о 16:45.

Валя Семеренко стартуватиме в жовтому бібі лідера.

КУБОК СВІТУ. Валя Семеренко має стільки ж очок, як і чеська спортсменка Габріела Соукалова, випереджаючи суперницю за додатковими показниками. У першій десятці також Олена Підгрушна. Наш капітан — на п'ятому місці.

У чоловічому заліку впевнено лідирує Мартен Фуркад, випереджаючи Свендсена на 139 очок.

КУБОК НАЦІЙ. Збірна України залишається на першому місці, випереджаючи норвежок на 80 очок. Чоловіки посідають восьме місце. 

Loading...