Василя Ломаченка вважають найперспективнішим боксером 2013 року

Василя Ломаченка вважають найперспективнішим боксером 2013 року

СуперВасю не важко уявити серед найкращих бійців вже до середини 2015 року.

Джерело: Відомості

Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко отримав звання найперспективнішого боксера 2013 року за версією редакції Yahoo Sports. 

Для того, щоб стати найперспективнішим, треба було провести перший професійний бій 1 січня 2012 року або пізніше. Спортсмен не повинен претендувати або завоювати в бою титул чемпіона світу. Він повинен провести 15 або менше боїв, і народитися у 1988 році або пізніше. Крім того, претендент повинен мати потенціал для досягнення найбільшого успіху в якості професіонала, передає «Проспорт».

Ломаченко відповідає усім вищеназваним критеріям. У професіоналах дебютував у жовтні 2013-го, нокаутувавши мексиканця Хосе Раміреса. На титул ще не претендував і не завойовував. За даними Fight Fax провів вже сім боїв на профі-рингу (враховувалися і виступи за «Українських отаманів» у WSB). І день народження СуперВасі — 17 лютого 1988 року.

А ще Василю належить один з найдивовижніших аматорських рекордів всіх часів: 396 поєдинків, з яких лише одна поразка.

У березні наступного року Ломаченко збирається відібрати пояс WBO у напівлегкій вазі у досвідченого Орландо Салідо. Зазначається, що Васю не важко уявити як одного з десятки найкращих у світі бійців вже до середини 2015 року.  

Loading...