Волинські каратисти привезли з Білорусі «золото» й «бронзу»

Волинські каратисти привезли з Білорусі «золото» й «бронзу»

За результатами змагань волинська команда зайняла перше місце серед 13 команд та привезла три золоті та дві бронзові відзнаки.

Джерело: Відомості

В місті Брест Республіки Білорусь 8 грудня пройшов 5-й Кубок Мацушими з кіокушинкайкан карате, які проводились в дуже гарному спортивному комплексі. В змаганнях взяли участь близько 200 учасників з Росії, Білорусі та України.

Команду Волині представляли 6 спортсменів: Шевчук Василь, Кулай Дмитро, Лавренчук Олександр, Довгай Давид, Главічка Святослав, Андрєєва Каріна; двоє суддів: Приходько Марія, Нікітін Олександр на чолі з Головою Волинського осередку «Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате», Бранч Чіфом України Дмитром Волинцем (5 дан).

Рівень змагань був високим, як і власне рівень учасників турніру. За результатами змагань волинська команда зайняла перше місце серед 13 команд та привезла три золоті та дві бронзові відзнаки.

Вітаємо переможців: Шевчука Василя за зайняте 1 місце, Кулая Дмитра – 1 місце, Довгая Давида – 1 місце, Лавренчука Олександра – 3 місце, Андреєву Каріну – 3 місце.

Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» висловлює щиру подяку за фінансову підтримку президенту Федерації Івахіву Степану Петровичу, який допоміг команді взяти участь у цих змаганнях. 

Loading...