Донецький «Шахтар» знищив «Реал Сосьєдад»

Донецький «Шахтар» знищив «Реал Сосьєдад»

Донецький «Шахтар» на своєму полі завдав нищівної поразки «Реал Сосьєдаду», 4:0.

Джерело: Відомості

Перший тайм пройшов на зустрічних курсах, за невеликої переваги господарів поля, розповідають «Коментарі». Довгий час «Шахтар» не міг відкрити рахунок, лише на 37-й хвилині Луїс Адріано розпечатав ворота Клаудіо Браво – «Шахтар» швидко розіграв кутовий, Коста прострілив з правого флангу і зіграв на випередження, Луїс Адріано завдав точного удару в ближній кут, м’яч від штанги влетів у сітку, 1:0.

Другий м’яч у ворота гостей з Іспанії «Шахтар» відправив практично відразу після початку другого тайму – П’ятов вибив м’яч далеко в поле, Мартінес головою скинув снаряд прямо на хід Алексу Тейшейрі, який з 35-го сектора пробив точно повз голкіпера, 2:0.

Третій гол «Шахтаря» увійде, як мінімум, у топ-голів цього туру Ліги чемпіонів – Тейшейра протягнув м’яч від свого штрафного, віддав наліво Дугласу Кості і той зняв павутину з ближньої «дев’ятки» воріт «Реал Сосьєдаду», 3:0. Добив гостей Дуглас Коста – контратака «Шахтаря» закінчилася навісом Тайсона й ударом головою від Дугласа Кости в протихід голкіперу Браво, 4:0.

«Шахтар» — «Реал Сосьєдад» 4:0

Голи: Адріано, 37, Тейшейра, 48, Коста, 68, 87

«Шахтар»: П’ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Коста, Тейшейра (Едуардо, 75), Бернард (Тайсон, 69), Адріано (Феррейра, 72)

«Реал Сосьєдад»: Браво, Кадамуро, Ансотегі, І.Мартінес, де ла Белья, Пардо (Рос, 68), Елустондо, Прієто, Кастро, Грізманн (Аггіретче, 74), Вела (Сеферович, 75)

Попередження: Ракицький, Степаненко, Кучер - Елустондо

Loading...