Після аварії лікарі заборонили Ващуку розмовляти

Після аварії лікарі заборонили Ващуку розмовляти

Екс-динамівець Владислав Ващук, який вчора потрапив у ДТП, перебуває в реанімації відділення політравми столичної лікарні № 17.

Джерело: Відомості

Медики кажуть, що Ващук у лікарні надовго: «Йому знадобиться тривале стаціонарне лікування», пишуть «Вести».

«У нього закрита черепно-мозкова травма, переломи ребер та забиття легені. До речі, якби не черепно-мозкова, він би не потрапив до реанімації — був би у звичайній палаті. Але ця травма голови — його основна проблема. До вечора він опритомнів, але відвідувачів до нього все одно майже не пускаємо — тільки родичів», — сказали в лікарні.

Колишня дружина футболіста Маргарита Січкар побувала в лікарні з самого ранку: «Влад спав. Лікарі кажуть, що йому потрібен спокій. Слава Богу, що травми середнього ступеня тяжкості. Сподіваюся, що зможу поговорити з ним у четвер, коли він опритомніє», — розповіла учора Січкар. До речі, учора ввечері вона виклала в «Фейсбуці» фото їхніх з Ващуком дітей, які тримають в руках свої малюнки.

Друг Влада, Ігор Костюк, намагався зв’язатися з футболістом учора: «Але виявилося, що лікарі не дають йому розмовляти. Знаю, що він уже опритомнів. Дуже цьому радий, бо спочатку думав, що раптом з Владом щось серйозне — все-таки реанімація», — розповів Костюк. А ось капітана «Арсеналу» Максима Шацьких до Ващука не пустили. Лікарі сказали, що це буде можливо тільки через два дні, коли його переведуть у палату.

Нагадаємо, учора вранці Владислав Ващук потрапив у ДТП на столичній Окружній дорозі поблизу Жулянського шляхопроводу.

Loading...