Франція розгромила збірну України

Франція розгромила збірну України

Наша збірна не зберегла два м’ячі переваги, здобуті у Києві.

Джерело: Відомості

Не щастить збірній України у стикових матчах. Вп'яте поспіль «синьо-жовті» програли вирішальні ігри у плей-офф. 

У плей-офф за вихід на чемпіонат світу-2014 збірна України поступилася Франції з загальним рахунком 2:3. Вигравши у Києві 2:0, українці програли в Парижі 0:3 і дивитимуться матчі чемпіонату світу в Бразилії по телевізору, розповідає «Проспорт».

Господарі, як і очікувалося, з перших хвилин помчали в атаку і вже до 34-ї хвилини зрівняли рахунок за підсумками двох матчів. А в середині другого тайму Сахо вивів Францію на Мундіаль.

Наша команда провалила перший тайм, та й в другому грала дуже блідо у порівнянні з київським матчем.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції у Парижі назвав причини поразки від команди Франції.

«Суддя призначає штрафний за гру рукою, якої не було, і зарахував м'яч, коли було три метри поза грою. Про що я шкодую? Не дорахувалися після першої гри захисників. По-друге, забиті м'ячі —це забиті м'ячі, але треба бути готовими психологічно до гри. Важко нам довелося в цьому плані. Найголовніше — у грі не було цілісності. Ми попереджали гравців, буде суворе суддівство, щоб наші хлопці не заробляли картки за розмови та інші дрібниці. Але, виходить, що думали, що могли сподіватися на хлопців. Сьогодні ми майже тайм грали в меншості. Треба було міняти гру в другому таймі, але вийшла гра в одну сторону», — цитує його «Кореспондент». 

Loading...