Сьогодні на збірну України чекає вирішальна битва з Францією

Сьогодні на збірну України чекає вирішальна битва з Францією

Наставник збірної Михайло Фоменко поспілкувався з пресою перед повторним матчем проти Франції.

Джерело: Відомості

«Гра ще не закінчилася, це був перший тайм», – банально, але факт. Слова головного тренера збірної України – не просто штамп. За ними – праця, копітка робота, безсонні ночі самого Фоменка та його помічників, пишуть «Коментарі».

«Хлопці зробили свою гру, тому в суботу відпочивали. Нам же потрібно було переглядати гру, робити висновки. Думаю, час на відпочинок у нас буде потім», — зазначив Фоменко.

«Сьогодні буде битва, і ми не можемо її програти. Але ми виходитимемо з гри суперника. Якщо вони діятимуть агресивно, нам потрібно буде зіграти ще агресивніше. Виходячи з першого тайму матчу в Києві, їм потрібно буде більше атакувати, ніж захищатися».

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко проявив себе не тільки як відмінний стратег і тактик, а і як психолог, який вміє знайти підхід до всіх виконавців.

«Я не лаяв Кучера за червону картку. Він не йшов на неї спеціально, йому потрібно було перервати атаку суперника. До «робочих» попереджень у мене питань немає», — сказав Михайло Іванович.

«Перед першим матчем попросив хлопців, щоб вони написали свій склад – кожен, що вважає за потрібне. Перед грою у нас будуть бесіди з ними».

За традицією Фоменко не став розкривати карти перед суперником.

«Визначимося зі складом у день матчу. Ще буде тренування, дорога, перехід з кімнатної температури на вуличну. Не можна заздалегідь робити припущення з цього приводу».

Нагадаємо, що сьогодні синоптики обіцяють холодну погоду – 4-5°C, ймовірність невеликого дощу. Вирішальна битва за чемпіонат світу-2014 стартує о 22:00. 

Loading...