Українських футболістів після перемоги над збірною Франції особисто привітав Президент

Українських футболістів після перемоги над збірною Франції особисто привітав Президент

Голи Зозулі і Ярмоленка забезпечили Україні хороший заділ перед матчем у Парижі.

Джерело: Відомості

15 листопада на «Олімпійському» наші футболісти перемогли Францію з рахунком 2:0, зробивши хороший заділ перед матчем у Парижі. 

В першому таймі українці володіли територіальною та ігровою перевагою, але голів глядачі не побачили. Українці мали кілька гольових моментів, проте французька оборона стояла, наче міцний мур, розповідає «Проспорт».

Після перерви французи почали грати більше на атаку, і на їх половині поля з'явилося багато вільних зон, в які вривалися українці.

На 61-й хвилині Роман Зозуля після пасу Едмара блискуче розібрався з двома оборонцями і поклав м'яч у сітку. А на 82-й хвилині захисник збив дніпрянина у штрафному майданчику і Ярмоленко реалізував пенальті.

В час, що залишився, «синьо-жовті» повинні були забивати третій, але не реалізували дві чудові контратаки.

Окремо відзначимо П'ятова. Голкіпер виручав у потрібних моментах, та й оборона зіграла дуже добре. Єдиний мінус — це червона картка Кучера на 95-й хвилині.

Після матчу Президент України Віктор Янукович зайшов до роздягальні української збірної і особисто привітав команду з переконливою перемогою.

«У напруженій боротьбі ви продемонстрували високий професіоналізм, довели свою майстерність та виправдали надії мільйонів уболівальників», — сказав Президент.

Янукович побажав футболістам і тренерам міцного здоров'я, невичерпної енергії, нових вагомих звершень. А також висловив сподівання, що національна команда й надалі перемагатиме та утверджуватиме позитивний імідж українського футболу у світі. Разом із Віктором Януковичем команду привітав президент Федерації футболу України Анатолій Коньков.  

Loading...