Квитки на матч із Францією продавали за записом

Квитки на матч із Францією продавали за записом

На гру з Францією квитки продавали через сайт. Фани займали чергу з 5 ранку і влаштували охорону від спекулянтів.

Джерело: Відомості

Учора перед касами НСК «Олімпійський» вишикувалася черга з 300-400 уболівальників, які хотіли купити квитки на доленосний для нашої збірної матч плей-оф ЧС проти Франції (15 листопада). Вперше більшу частину квитків продавали через Інтернет, але сайт ufi.com.ua постійно висів. У підсумку багато хто так і залишився ні з чим, а заповітні тікети з’явилися у перекупників за нечуваними цінами, пишуть «Вести».

Незважаючи на обіцянки, у понеділок «живі» квитки продавати не почали – видавали лише тим, хто бронював їх через сайт.

«Я приїхав сюди о п’ятій ранку. Вже була юрба, багато перекупників. Але адміністрація НСК перенесла продаж на 12 листопада», — розповів один із членів групи Сашко. У результаті біля кас, де повинні були продавати всього 3 тис. квитків, організувалася ініціативна група – вона записувала всіх охочих в чергу. І лише за цими списками будуть сьогодні викуповувати квитки. В результаті черга за квитками перетворилася на чергу на запис.

«Ми були здивовані тим, як повелися вболівальники – самі влаштували охорону від спекулянтів. Тим не менш, завтра разом із працівниками стадіону ми організовуємо додаткові кордони охорони і встановимо відеокамери, щоб можна було відстежити людей, які кілька разів займають чергу», — розповів гендиректор «Україна футбол Інтернешнл» Олег Шкреба.

Нагадаємо: одна зі схем – каруселі біля кас: коли десяток перекупників стоїть попереду і пропускає до віконця тільки своїх. До речі, деяких касирів НСК «Олімпійський» звільнили після матчу зі збірною Англії, коли спекулянти продавали квитки за ціною 300-500 грн (реальна вартість — 50-80 грн).

За словами Олега Шкреби, через сайт квитки замовили близько 8 тис. осіб (це близько 30 тис. квитків). Решта – колективні та спонсорські заявки, в касах – лише мала дещиця.

Нагадаємо, на команду України чекає двохматчеве протистояння в раунді плей-оф ЧС- 2014 зі збірною Франції. 15 листопада збірна зіграє з французами вдома, а 19 – на стадіоні «Стад де Франс» у Сен-Дені. 

Loading...