«Динамо» у Луцьку навішало голів «Волині»

«Динамо» у Луцьку навішало голів «Волині»

Розгромивши «Волинь», команда Олега Блохіна продовжила гонитву за лідерами.

Джерело: Відомості

16-й тур чемпіонату України закінчився в Луцьку, де «Динамо» розгромило «Волинь» з рахунком 4:1. 

Кияни були значно швидшими, що і стало вирішальним чинником на «Авангарді», розповідає «Проспорт». Хоча не все одразу повернулось на їхню користь. В одній з перших атак Масло рукою перервав простріл Ярмоленка, зо що Дердо призначив пенальті у бік господарів.

Олег Гусєв впевнено пробив 11-метровий, однак кілька гравців до удару увірвались до штрафного майданчика. Повторний удар Гусєва − поперечина. Однак згодом кияни забили. Це Роман Безус сам пробив і першим встиг на добивання.

Але волиняни доволі швидко відповіли голом Немчанінова. З правого флангу Матей знайшов у штрафному майданчику вільного Дмитра, а той красивим ударом пробив у дальню «дев'ятку» воріт Шовковського.

Такі події надихнули «Волинь» на подальші атаки, за що «Динамо» швидко покарало господарів. Ідейє помітив Ярмоленка у більш вигідній позиції, і той розстріляв Неділька. А до перерви Андрій ще двічі примушував Неділька ударами з дальніх дистанцій демонструвати свою майстерність.

У другому таймі лучани змушені були ризикувати, а кияни цього двічі не пробачили. Партнери робили все можливе, щоб забив Ідейє, і чергова допомога від Гусєва дозволила нігерійцю забити.

Ще одна подібна комбінація призвела до того, що Ідейе не переграв Неділька, а Ярмоленко на добиванні оформив «дубль».

В турнірній таблиці кияни хоч і залишилися на п'ятому місці, проте скоротили відставання від лідерів. 

Loading...