Ахметов готовий скинутися на допомогу київському «Арсеналу»

Ахметов готовий скинутися на допомогу київському «Арсеналу»

Бос донецького «Шахтаря» Ринат Ахметов запропонував, щоб клуби Прем’єр-ліги допомогли київському «Арсеналу» дограти сезон-2013/14.

Джерело: Відомості

Бос донецького «Шахтаря» Ринат Ахметов запропонував, щоб клуби Прем’єр-ліги допомогли київському «Арсеналу» дограти сезон-2013/14. Ринат Леонідович закликає скинутися на життя «канонірам», якщо у них справді складна фінансова ситуація, розповіли у прес-службі ФК «Шахтар». 

«Ми повинні скинутися і принаймні профінансувати для того, щоб вони дограли! А коли чемпіонат закінчиться — будь ласка, знімайтеся і з'ясовуйте між собою всі відносини, хто кому що повинен. Але сьогодні не повинен страждати через це весь чемпіонат. Я готовий фінансово брати участь — профінансувати сьогодні «Арсенал», щоб він міг протриматися наступні 15 ігор і щоб була конкуренція в чемпіонаті», — заявив Ахметов.

Він додав, що «Шахтарю» ще належить їхати у гості до «канонірів», а вони часом відбирають очки у «гірників».

«Ми любимо інтригу, любимо конкуренцію. І ця інтрига повинна позначитися на якості чемпіонату. Чемпіонат сьогодні у нас дуже цікавий», — резюмував Ринат Леонідович.

Нагадаємо, після повідомлення про те, що «Арсенал» знімається з чемпіонату України, свою допомогу пропонувала ФФУ. Однак «каноніри» відмовилися. Пізніше об'явився Вадим Рабинович з заявою, що він єдиний власник клубу, і «трупу Арсенал» вже не існує. 

Loading...