«Волинь» обіграла «Шахтар» у чемпіонаті України

«Волинь» обіграла «Шахтар»  у чемпіонаті України

15-й тур Прем’єр-ліги розпочався з сенсаційної перемоги «Волині» над «Шахтарем». Гра у Луцьку закінчилася з рахунком 2:0 на користь команди Віталія Кварцяного.

Джерело: Відомості

15-й тур Прем’єр-ліги розпочався з сенсаційної перемоги «Волині» над «Шахтарем». Гра у Луцьку закінчилася з рахунком 2:0 на користь команди Віталія Кварцяного, пише «Проспорт». 

Обидва м'ячі у ворота гостей забив Редван Мемешев після розіграшів стандартних положень. У середині першого тайму він виграв боротьбу у Ісмаілі і з розвороту завдав потужний удар. М'яч від поперечини потрапив у спину Каніболоцького і влетів у ворота.

На 69-й хвилині Мемешев підкараулив рикошет від Фреда після потужного удару Шикова зі штрафного і розстріляв ворота «гірників».

«Шахтар» у першому таймі створив кілька гольових моментів, а після перерви гості рідко турбували Неділька, загрузнувши у оборонних редутах лучан.

Ця перемога підняла лучан на 12-ту сходинку в турнірній таблиці, а «Шахтар» до матчу «Дніпра» залишився другим.

У наступному турі волиняни прийматимуть «Динамо», а «Шахтар» поїде в Ужгород.

Львову програли, Луцьку програли — тепер на «гірників» чекає третє західноукраїнське місто. Крім того, у вівторок «Шахтар» приймає «Байєр» у Лізі чемпіонів. 

Loading...