Відомого російського хокеїста Семена Варламова звинуватили у побитті дівчини

Відомого російського хокеїста Семена Варламова звинуватили у побитті дівчини

Знаменитий російський хокеїст Семен Варламов став головним фігурантом скандалу у американському місті Денвер.

Джерело: Відомості

Знаменитий російський хокеїст Семен Варламов став головним фігурантом скандалу у американському місті Денвер. Воротар збірної Росії звинувачується в домашньому насильстві — побитті своєї дівчини, моделі Євгенії Вавринюк.

У середу 25-річний Варламов добровільно прийшов у поліцію і був затриманий. У четвер, провівши ніч у в'язниці, він постав перед судом на попередніх слуханнях, і був звільнений під заставу в 5 тисяч доларів, передає «Проспорт».

Сама Женя розповіла поліції, що Семен бив її в груди, руки, ноги, кидав на підлогу. Пізніше, в інтерв'ю Вавринюк розповіла шокуючі подробиці неадекватної поведінки Варламова.

«Це сталося у вівторок о шостій годині ранку. Мій бойфренд прийшов у п'яному, неадекватному стані і кинувся на мене битися. Мені складно говорити... Він хапав мене за руки, скручував мене. Коли я хотіла закрити двері в кімнату і вигнати його з кімнати, він двічі штовхнув мене в груди ногою. Я впала. Мені було дуже боляче. Потім у нас була невелика бійка. У цей момент він сміявся. Він не розумів, що робить. Він був дуже сильно п'яний», — розповідає Євгенія.

Вона зізналася, що бійки були дуже часто: «Він випивав дуже багато і вів себе неадекватно. Кілька разів приїжджала поліція, але все залишалося безкарним. Було багато свідків, але йому все сходило з рук. У червні ми їздили на Мальдіви. Коли Семен там перепив, він топив мене в калюжі, хапав за руки, за волосся. Він взяв величезний велосипед і почав бити мене цим велосипедом… Він думає, що залишиться безкарним. Він говорить це відкрито: «Ти хто така? Чого ти в житті домоглася? Я зірка. Я гравець НХЛ, знаменитість, мільйонер». А я любила цю людину… Я прийшла в поліцію, щоб його покарали. Тому що в цій країні він може отримати покарання. Я дуже хочу, щоб цю людину посадили у в'язницю», — зізналася дівчина хокеїста.

Зазначимо, що Варламов виступає за команду НХЛ «Колорадо Евеланш». 

Loading...