«Байєр» розгромив «Шахтаря» в третьому турі Ліги чемпіонів

«Байєр» розгромив «Шахтаря» в третьому турі Ліги чемпіонів

Донецький «Шахтар» капітулював у матчі з леверкузенським «Байєром» в третьому турі Ліги чемпіонів. Поєдинок на «БайАрені» завершився з рахунком 4:0 на користь господарів.

Джерело: Відомості

Донецький «Шахтар» капітулював у матчі з леверкузенським «Байєром» в третьому турі Ліги чемпіонів. Поєдинок на «БайАрені» завершився з рахунком 4:0 на користь господарів, повідомляє «Проспорт». 

На 21-й хвилині леверкузенці відкрили рахунок. Джуліо Донаті навісив справа, і Штефан Кісслінг, вигравши верхову боротьбу у Олександра Кучера, головою відправив м'яч у сітку.

Перед перервою «гірники» мали супермомент зрівняти рахунок. Дуглас Коста віддав передачу на Алекса Тейшейру, бразилець пробивав з гострого кута, але влучив у зовнішній бік воріт.

Після відпочинку Даріо Срна привіз у власні ворота пенальті, сфоливши на Кісслінгу. Сімон Рольфес холоднокровно реалізував 11-метровий.

А зовсім скоро леверкузенці змусили капітулювати українського чемпіона. Повний провал в обороні донеччан привів до виходу Сіднея Сема на побачення з Андрієм П'ятовим. Німецький форвард спокійно пробив голкіпера.

На 72-й хвилині П'ятов взяв приклад з оборони і його помилка призвела до другого голу Кісслінга. Андрій не втримав м'яч у руках. До кінця матчу «Шахтарю» не вдалося зібратися з силами бодай для голу престижу.

Таким чином, «гірники» зазнали першої поразки у груповому етапі турніру і опускаються на третє місце у групі А. Додамо, за два тижні донеччани мають можливість поквитатися з леверкузенцями у Донецьку.

Нагадаємо, раніше «Шахтар» U-19 переміг однолітків з «Байєра» у Юнацькій лізі УЄФА з рахунком 2:1. 

Loading...