Володимира Кличка назвали ганьбою для світу боксу

Володимира Кличка назвали ганьбою для світу боксу

Президент найбільшої у світі ліги змішаних єдиноборств UFC Дана Вайт назвав чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка ганьбою боксу.

Джерело: Відомості

Президент найбільшої у світі ліги змішаних єдиноборств UFC Дана Вайт назвав чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка ганьбою боксу. Він вважає, що українця слід було б дискваліфікувати в бою проти екс-чемпіона світу росіянина Олександра Повєткіна, передає sport.segodnya.

«Кличко слід було дискваліфікувати, в дванадцятому раунді, він не завдав жодного удару. І це чемпіон світу в суперважкій вазі! Це ганьба, ганьба для світу боксу!» — сказав Вайт.

«І якщо це ваш чемпіон — супертяж, то ця вагова категорія наказала довго жити. Одного разу я бачив братів Кличків у Лос-Анджелесі. Вони монстри. Вони величезні. Але Володимир не хотів битися. Він бігає і торкає суперника. Це огидно… Не можу повірити, що знайшовся хтось, хто заплатив йому 17 мільйонів доларів», — зазначив він.

За словами Вайта, те, як Клички ведуть себе на ринзі — це не бокс.

«Хто б узявся стверджувати протилежне? Відбувся б такий поєдинок не в Німеччині чи в Росії, Володимира б просто дискваліфікували», — переконує Вайт.

Нагадаємо, що Кличко переміг Повєткіна одноголосним рішенням суддів за підсумком усіх раундів.

Loading...