Тренером «Шахтаря» став відомий гравець збірної Бразилії

Тренером «Шахтаря» став відомий гравець збірної Бразилії

Тренерський штаб донецького «Шахтаря» поповнився відомим екс-гравцем збірної Бразилії. Як повідомляє офіційний сайт «гірників», в клубі буде працювати Антоніо Карлос Заго.

Джерело: Відомості

Тренерський штаб донецького «Шахтаря» поповнився відомим екс-гравцем збірної Бразилії. Як повідомляє офіційний сайт «гірників», в клубі буде працювати Антоніо Карлос Заго. Він стане асистентом Мірчі Луческу.

З колишнім гравцем збірної Бразилії підписано контракт на один рік з можливістю продовження.

«Це дуже важливо для мене — прийти в «Шахтар». По-перше, я буду працювати з людиною, яку давно знаю, яка була моїм тренером у Туреччині. Ми знайомі з Містером багато років. А по-друге, я вважаю «Шахтар» одним з тих клубів, які за останні роки дуже серйозно ростуть і розвиваються в європейському футболі. Моя головна функція — асистент головного тренера. Також я буду допомагати в адаптації новим футболістам, які прийдуть в «Шахтар», — сказав Заго.

Антоніо Карлос Заго народився 18 травня 1969 року. Грав за «Сан-Паулу» (Бразилія), «Альбасете» (Іспанія), «Палмейрас» (Бразилія), «Касіва Рейсол» (Японія), «Корінтіанс» (Бразилія), «Рома» (Італія), «Бешикташ» (Туреччина), «Сантос» (Бразилія), «Жувентуде» (Бразилія).

У складі збірної Бразилії провів 58 матчів, забив 3 голи.

Тренував бразильські клуби «Сан-Каетано» і «Палмейрас». Також працював асистентом головного тренера в «Ромі». 

Loading...