На Чемпіонаті Європи з кіокушинкайкан карате Україна посіла друге місце

В Донецьку 12 жовтня пройшов 8-й Чемпіонат Європи з кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима. Команда України на чемпіонаті виступила достойно і за результатами зайняла 2 командне місце.

Джерело: Відомості

В Донецьку 12 жовтня пройшов 8-й Чемпіонат Європи з кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима. Команда України на чемпіонаті виступила достойно і за результатами зайняла 2 командне місце (перше – Іран, третє – Росія). Про це розповіли в Українській Федерації «Кіокушинкайкан Карате».

На даних змаганнях Українську Федерацію «Кіокушинкайкан Карате» представляли шість спортсменів, двоє з яких дійшли до 1/16 фіналу, і лише наша землячка Ольга Лещук зайняла друге місце у рівному бою з досвідченою спортсменкою із Грузії Макою Кебуріа (чемпіонкою Європи).

Тренер Ольги Лещук Бранч Чіф України Дмитро Волинець був дуже незадоволений суддівством, оскільки Ольга у фіналі у додатковому поєдинку билась на рівні з Макою і судді знали, що Ольга легша і по тамешиварі перша (розбила дощок більше), але віддали свої голоси за грузинку.

Якби була нічия, то Ольга Лещук виграла би по вазі, а якщо була б нічия по вазі, то все рівно була б першою по тамешиварі (розбила 9 дощок), і стала б чемпіонкою, каже тренер. Організація дякує Президенту Української Федерації «Кіокушинкайкан Карате» Івахіву Степану Петровичу за фінансову підтримку української команди та вітає лучанку Ольгу Лещук та її тренера Бранч Чіфа України Дмитра Волинця. 

Loading...