«Динамо» на останніх хвилинах дозволило «Рапіду» забити гол

«Динамо» на останніх хвилинах дозволило «Рапіду» забити гол

«Рапід» зумів відігратися на останніх хвилинах поєдинку з «Динамо» в Лізі Європи. Підопічні Олега Блохіна не змогли здобути першу перемогу в групі G Ліги Європи.

Джерело: Відомості

«Рапід» зумів відігратися на останніх хвилинах поєдинку з «Динамо» в Лізі Європи. Підопічні Олега Блохіна не змогли здобути першу перемогу в групі G Ліги Європи, пишуть «Коментарі».

Кияни виглядали впевнено і забили два голи у першому таймі. У другій половині зустрічі «Рапід» відіграв один м’яч. У доданий час австрійський клуб зрівняв рахунок і вирвав нічию у «Динамо».

Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін пояснив причини втрати очок у матчі з віденським «Рапідом» у другому турі Ліги Європи.

«Думаю, що наша команда розпочала гру трохи нервово, — зазначив Блохін. — Після цього ми мали повну перевагу, забили два м'ячі, ще моменти у нас були. Але ми дозволили «Рапіду» забити м'яч, суперник відчув впевненість, почав створювати моменти і «поліз» на наші ворота. Проте потім ми зуміли змінити хід гри, знову мали моменти. Ну а пропускати гол на 4-й доданій хвилині — це просто неможливо!

Але турнір тільки почався, ще багато ігор попереду. Не все втрачено», — запевняє Блохін.

«Рапід» (Відень, Австрія) — «Динамо» (Київ, Україна) 2:2

Голи: Дібон 34 (авт.), Бюргшталлер 53, Тріммель 90 4 — Ярмоленко 30

«Рапід»: Новота, Бюргшталлер (Грозурек 74), Тріммель, Забітцер, Шауб, Дібон, Палла, Бойд, Зоннляйтнер, Пецос, Берендт

«Динамо»: Коваль, Беланда (Лукман 74), Мбокані, Хачеріді, Тремулінас, Сидорчук (Вукоєвич 46), Ярмоленко, Ленс (Гусєв 87), Драгович, Велозу, Сілва

Попередження: Зоннляйтнер 39, Берендт 43, Бойд 51, Шауб 77 - Сидорчук 3, Вукоєвич 83, Коваль 90 1

Зазначимо, що наступний поєдинок у Лізі Європи «Динамо» проведе 24 жовтня. Суперником киян буде швейцарський «Тун». 

Loading...