«Шахтар» і «Манчестер Юнайтед» зіграли в бойову нічию

«Шахтар» і «Манчестер Юнайтед» зіграли в бойову нічию

Учора донецький «Шахтар» зіграв внічию з англійським «Манчестер Юнайтед» у другому турі Ліги чемпіонів. Матч на «Донбас-Арені» завершився з рахунком 1:1.

Джерело: Відомості

Учора донецький «Шахтар» зіграв внічию з англійським «Манчестер Юнайтед» у другому турі Ліги чемпіонів. Матч на «Донбас-Арені» завершився з рахунком 1:1, розповідає «Проспорт».

Вже на 14-й хвилині арбітр Павел Краловець мав усі підстави призначити 11-метровий у ворота гостей. Том Клеверлі збив Алекса Тейшейру у власному штрафному, однак чеський суддя не відреагував на епізод.

Пізніше підопічні Девіда Мойєса ввели «гірників» у стан шоку, коли на 18-й хвилині Денні Велбек скористався помилкою Ярослава Ракицького та пробив Андрія П'ятова.

Після забитого гола «дияволи» повільно перебралися на свою половину поля, не дозволивши «гірникам» створити жодного гольового моменту до кінця першого тайму.

Можна пригадати хіба що удар Алекса Тейшейри після розіграшу кутового, з яким легко впорався Давид Де Хеа.

Вийшовши з роздягальні, донеччани продовжили тиснути на ворота Де Хеа і таки домоглися свого. На 76-й хвилині Ярослав Ракицький з розвороту прострілив в центр штрафного, м'яч від ноги Неманьї Відіча відскочив до Тайсона і бразилець потужним ударом увігнав м'яч під поперечину.

Пізніше Тайсон прострілював з правого флангу, але м'яч рикошетом від захисника полетів у ближній кут воріт і Де Хеа перевів сферу на кутовий.

У підсумку, бойова нічия в Донецьку, хоча по грі «Шахтар» заслуговував на перемогу.

Наступним випробуванням для донеччан стане леверкузенський «Байєр», що прийматиме донеччан 23 жовтня. А «МанЮнайтед» зіграє вдома з «Реал Сосьєдадом».

Нагадаємо, що у першому турі «гірники» перемогли «Реал Сосьєдад» з рахунком 2:0. 

Loading...