Повєткін пропонує скандальному Чісорі стати секундантом на бій з Кличком

Повєткін пропонує скандальному Чісорі стати секундантом на бій з Кличком

Скандальний британський важковаговик Дерек Чісора може стати секундантом Олександра Повєткіна в бою з Володимиром Кличком.

Джерело: Відомості

Скандальний британський важковаговик Дерек Чісора може стати секундантом Олександра Повєткіна в бою з Володимиром Кличком. Якщо це відбудеться, британець зможе бути присутнім в роздягальні українця під час процедури тейпірування рук, пише «Проспорт». 

Цю ситуацію прокоментував менеджер Володі Бернд Бенте. За його словами, у такому випадку Чісора може забути про можливий титульний бій з Кличком-молодшим, на який він напрошується.

«Він оразу ж вибуває з нашого списку претендентів», — відрізав Бенте. Крім того, він переконаний, що команда «Російського Витязя» хоче залучити скандального боксера, аби перетворити поєдинок на «війну».

Нагадаємо, Чісора «прославився» тим, що перед боєм з Віталієм Кличком у лютому 2012 року він дав ляпас старшому брату під час церемонії зважування, а потім плюнув в обличчя Володі.

Крім того, влітку 2013-го британські ЗМІ роздули історію про те, що Чісора побився з Володею в одному з нічних клубів Ібіци.

Додамо, що бій Кличко – Повєткін відбудеться цієї суботи, 5 жовтня, у Москві. 

Loading...