Поляки оголосили свій склад на гру з Україною

Поляки оголосили свій склад на гру з Україною

Тренерський штаб збірної Польщі оприлюднив імена гравців, яких було викликано на підготовку до матчів проти України та Англії в рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року.

Джерело: Відомості

Тренерський штаб збірної Польщі оприлюднив імена гравців, яких було викликано на підготовку до матчів проти України та Англії в рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року, передає «Проспорт». 

Головний тренер «Кадри» Вальдемар Форналік викликав 22-х футболістів.

Зазначимо, що матч Україна - Польща відбудеться 11 жовтня у Харкові. Як повідомлялося раніше, за рішенням ФІФА, гра має відбутися за порожніх трибун.

Нагадаємо, у першому матчі, що відбувся 22 березня, українська команда перемогла поляків з рахунком 3:1.

Склад збірної Польщі:

Воротарі: Артур Боруц («Саутгемптон», Англія), Лукаш Фабіанські («Арсенал», Англія), Войцех Щенсни («Арсенал», Англія).

Захисники: Пьотр Челебан («Васлуй», Румунія), Каміл Глік («Торіно», Італія), Бартош Саламон («Мілан», Італія), Марцин Василевські («Лестер», Англія), Гжегож Войтковяк («Мюнхен-1860», Німеччина), Артур Йєнджейчик («Краснодар», Росія), Лукаш Шукала («Стяуа», Румунія).

Півзахисники: Якуб Блащиковські («Боруссія», Дортмунд, Німеччина), Гжегош Криховяк («Реймс», Франція), Адріан Межеєвські («Трабзонспор», Туреччина), Еуген Поланські («Хоффенхайм», Німеччина), Славомір Пешко («Кельн», Німеччина), Вальдемар Собота («Брюгге», Бельгія), Павел Вшолек («Сампдорія», Італія), Пьотр Зелінські («Удінезе», Італія), Матеуш Кліх («Зволле», Нідерланди), Маріуш Левандовські («Севастополь», Україна).

Нападники: Роберт Левандовські («Боруссія» Дортмунд, Німеччина), Артур Собєх («Ганновер», Німеччина). 

Loading...