ФФУ подасть апеляцію на покарання ФІФА

ФФУ подасть апеляцію на покарання ФІФА

Віце-президент Федерації футболу Анатолій Попов зазначив, що сьогодні буде подано апеляцію на рішення ФІФА щодо львівського матчу Україна — Сан-Марино.

Джерело: Відомості

Віце-президент Федерації футболу Анатолій Попов зазначив, що сьогодні буде подано апеляцію на рішення ФІФА щодо львівського матчу Україна — Сан-Марино. Про це повідомляють «Вести».

«ФФУ боротиметься за те, щоб мінімізувати санкцію ФІФА. У понеділок подаємо апеляцію. Для ФФУ та футбольних клубів – це серйозний сигнал. Але йдеться про тему, якою займаються спеціалізовані органи: МВС, СБУ. Саме вони приймають ключові рішення в цих питаннях на державному рівні», — сказав Попов.

Нагадаємо, в п'ятницю, 27 вересня, дисциплінарний комітет FIFA покарав збірну України за расизм уболівальників матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбірного раунду до Чемпіонату світу 2018 року.

Віце-президент UEFA Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати FIFA і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна-Польща в Харкові. 

Loading...